هدف از طراحی این وبلاگ،پاسخ به هفدهمین پرسش مهر ریاست جمهوری، جناب آقای دکتر روحانی،می باشد
امید است مطالب این وبلاگ مورد توجه شما خوبان و تمام مخاطبین عزیز قرار گیرد.
- - - - - - - - - - - - - - - -
مدیریت وبلاگ: مریم رضایی

دنبال کنندگان ۵ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

جستجو

سخنی از بهشت

بایگانی

نويسندگان

نظرسنجی

اوقات شرعی

=

پربازديدترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

۰

دختری که با ابتکارش نماد صلح جهانی شد!

اجتماعی

این دانش آموز ژاپنی در دوران درمان سرطان خون خود هزار مجسمه کاغذی درست کرد. براساس یک افسانه محلی گفته می‌شد هر کسی مجسمه‌ای کاغذی لک لک درست کند زود‌تر به آروز‌هایش می‌رسد.

امروز مجسمه‌ای از یک بچه به همراه مجسمه لک لک بر روی سر آن در مرکز شهر هیروشیما نصب شده است تا یادبودی برای بچه‌هایی باشد که در بمباران اتمی شهر هیروشیما کشته شده‌اند. ابتکار دانش آموز ژاپنی بعد از بمباران اتمی شهر هیروشیما باعث شده است امروز لک لک‌های رنگی کاغذی به نمادی برای این شهر و نمادی برای صلح تبدیل شوند.

69 سال پیش جنگنده آمریکایی حامل بمب اتمی پلی را در مرکز شهر هیروشیما هدف قرار داد که مدرسه‌ای در نزدیکی آن قرار داشت. در نتیجه تخریب این مدرسه بیش از ۴۰۰ دانش آموز و معلم ژاپنی کشته شدند و تنها یک دانش آموز و معلم دبستانی که بمب به ۵۰۰ کیلومتری آن اصابت کرده بود زنده ماندند. ” ساداکو ساساکی” دانش آموز ژاپنی است که از بمباران اتمی هیروشیما نجات یافت اما ده سال بعد در اثر ابتلا به سرطان خون درگذشت.

این دانش آموز ژاپنی در دوران درمان سرطان خون خود هزار مجسمه کاغذی درست کرد. براساس یک افسانه محلی گفته می‌شد هر کسی مجسمه‌ای کاغذی لک لک درست کند زود‌تر به آروز‌هایش می‌رسد. بعد از مرگ این دختر ژاپنی لک لک‌های کاغذی به نمادی برای صلح تبدیل شدند و افراد بیشماری در سراسر جهان لک لک‌های کاغذی درست کردند و به هیروشیما ارسال کردند.

اکنون سالانه ده‌ها میلیون لک لک کاغذی از سراسر ژاپن و دنیا به شهر هیروشیما ارسال می‌شود. در چند دهه گذشته تعداد این لک لک‌های کاغذی چنان زیاد شد که شهرداری هیروشیما چاره‌ای بجز سوزاندن این دست ساخته‌های کاغذی نداشت.

اما از سال 2002 شهرداری هیروشیما این مجسمه‌های کاغذی لک لک‌ها را در جایی نگهداری می‌کند و حجم این لک لک‌های کاغذی به حدود ۸۵ هزار تن رسیده است. اکنون این لک لک‌های کاغذی بعد از بازیافت در کارخانه‌های مختلف به پارچه تبدیل می‌شوند و از این پارچه‌ها تی شرت‌هایی تولید می‌شود که به سراسر دنیا ارسال می‌شوند تا نماد صلح همچنان در جهان زنده باقی بماند.

http://www.nazweb.ir


نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی